BAÏJA

Van de vele reizen die BaÔja, een voornaam die ’gelukkige vrouw’ betekent, heeft gemaakt hield ze een schrift bij met getuigenissen rijk aan de kleuren van de wereld.

Dit avontuur begint wanneer ze net meerderjarig is en ze het Midden-Oosten achter zich laat, geleid door een gretige nieuwsgierigheid naar ontdekkingen. Ze gaat op zoek naar vrouwen om ideeŽn uit te wisselen en de wereld waarin ze evolueren te begrijpen.

BaÔja heeft zich door datgene wat haar omringt laten inspireren en schreef alle denkbeeldige of echte verhalen op die richting geven aan haar reizen. Met een voorliefde voor de natuur en de schoonheid, ontwikkelt ze een passie voor de krachten van planten met een voedende en cosmetische waarde.

Dit persoonlijke relaas, nu eens een reisdagboek, dan weer een verzameling recepten, levert ons schoonheidsgeheimen en rituelen die hun oorsprong vinden in eeuwenoude tradities.

Wij hebben ons door dit dagboek laten inspireren voor de ontwikkeling van authentieke, doeltreffende en rijkelijke producten.

Afspraak maken ?

Boek online uw afspraak bij Parfumerie-Instituut Arlette