HydroPeptide

THE AUTHORITY IN ANTI-AGING SKINCARE - voor alle huidtypes

Sinds 2004 heeft HydroPeptide een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug.

Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.

Express Facial

HydroPeptide®’s Express Facial is voor zij die weinig tijd hebben, maar toch de voordelen van een volledige behandeling willen hebben. Stabiliteitspeptiden helpen het evenwicht van een gestresste huid te herstellen, terwijl Echinacea stamcellen een directe en langdurige hydratatie bieden. Het multifunctionele cranberry-granaatappel masker zorgt voor een exfoliërende werking en de rijke voedingsstoffen geven de huid haar glans en elasticiteit terug.

Voor wie is het : Gestresste, doffe, vermoeide, onevenwichtige huid.

Calming Recovery Facial

Zelfs de gevoelige huid zal stralen na deze kalmerende, rustgevende behandeling. Een zachte peeling verfrist de huid zonder irritatie, terwijl een voedend masker helpt om de huid te beschermen en de hydrolipidenfilm te herstellen. Start met de bestrijding van de gevoeligheid met peptiden en een botanische stamcel die helpen bijdragen tot een egalere teint door de tekenen van roodheid zichtbaar te verminderen. Een uplifting oogbehandeling geeft de perfecte finish aan deze zachte, herstellende behandeling.

Voor wie is het : Gevoelige, licht gevoelige, couperose huid met verminderde natuurlijke bescherming.

Re Fueling Men's Facial

Corrigeer de eerste tekenen van veroudering en onzuiverheden met deze Signature Men’s Facial.Zachte exfoliatie, schonere poriën, beschermend en verhelderend door de vitamine C, fruitenzymen en een diversiteit aan antioxidanten. Peptiden en groeifactor activators zullen de elasticiteit en stevigheid van de huid verhogen, terwijl de huid gevoed wordt.

Voor wie is het : Doffe, vermoeide en geïrriteerde huiden door scheerbaard. Toxines en onzuiverheden worden verwijderd.

Anti Wrinkle Facial

HydroPeptide®’s Signature Facial. Deze relaxerende, zonder downtime, behandeling doordringt de huid met versterkende en upliftende voordelen van peptiden, groeifactor activators en eiwitten. Begin de behandeling met een twee stappen peeling die vitamine C, micro-dermabrasie kristallen en volumegevende activators bevat. Dit zal een frisse, stralende huid onthullen. Vervolg met een zuiverend hybride masker met bentoniet en kaolien klei.Bovendien vechten peptiden tegen rimpels en maken ze de huid jonger en steviger. Fijne lijntjes en rimpels hebben geen schijn van kans met deze uitgekiemde Anti-Aging behandeling.

Voor wie is het : Fijne lijntjes en rimpels, droge/gedehydrateerde huid, doffe/vermoeide teint. Alle rijpere huidtypes.

Brightening facial 

Verzorging die de huid gaat verlichten, verhelderen en egaliseren door de melanineproductie te reduceren, ouderdomsvlekken te verminderen en de levensduur van de huidcellen te verlengen. Ideaal als kuurverzorging van 6 behandelingen om hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken te behandelen. Na slechts één behandeling is de huid stralend, glad en zacht.

Voor wie is het : rijpere huid met hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, acnélittekens, zwangerschapsmaskers of die door de zon beschadigd is.

Advanced Resurfacing facial 

Huidvernieuwende verzorging op basis van stamcellen. Om de huid te laten herleven, verjongen en beschermen, waardoor de huid gelift wordt en rimpels vervagen. Na slechts één behandeling straalt de huid, fijne lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar, de huid voelt zacht aan.

Voor wie is het : rijpere huid, droge/gedehydrateerde huid, doffe en vale huid, bij hyperpigmentatie of een huid met diepe rimpels.

Pumpkin Refresher Facial

Deze behandeling zuivert, exfolieert en verwijdert onzuiverheden terwijl de huid wordt gevoed.  Na slechts één behandeling is de huid stralender, gehydrateerd en beter beschermt tegen infecties.

Voor wie is het : acné, zonbeschadigde huid en mature huid, doffe teint.

Intensive Perfecting Facial

Biedt een diepere exfoliatie om hoge intensiteitsresultaten te ontwikkelen terwijl het zich richt op fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en ruwe huid. Geavanceerde peptideprestaties zorgen voor een veel frissere, gladdere en jongere huid.

Voor wie is het : Zonneschade, ruwe huid, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels

Acne Clarifying Facial

Verbetert de helderheid van de huid terwijl het acne en oneffenheden bestrijdt. Een combinatie van salicylzuur en acnebestrijdende peptiden maken de huid gladder en brengen de sebumproductie weer in evenwicht. Ze maken verstopte poriën opnieuw vrij en versnellen de celvernieuwing terwijl ze de huid laten stralen en een gezonde huid onthullen.

Voor wie is het : Acne, onevenwichtige teint, zonneschade, doffe huid

 

Tarieven HydroPeptide

Express facial 51
Fall into Radiance 109
Calming Recovery Facial € 65
Re Fueling Men's Facial € 70
Anti Wrinkle Facial € 75
Brightening Facial € 70
Advanced Resurfacing Facial € 85
Intensive Perfecting Facial € 80
Pumpkin Refresher Facial € 70
Acne Clarifying Facial € 70

Afspraak maken ?

Boek online uw afspraak bij Parfumerie-Instituut Arlette