ENVIRON® - behandeling

De Environ® producten zijn ontwikkeld door Dr. Desmond Fernandes, een Zuid-Afrikaans plastisch en cosmetisch chirurg. De Cosmeceutica van Environ® zijn gemaakt op basis van vitamine A en anti-oxidanten in een hoge effectieve dosis.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ze doeltreffend bijdragen tot het behoud van de gezondheid en de schoonheid van de huid. De Environ®-producten zijn bestemd voor alle leeftijden ,zowel voor kinderen ,vrouwen als mannen. Ze hebben een uitermate gunstig effect op huidproblemen, pigmentatiestoornissen, zonbeschadigde huid en littekens.

Wij passen de Environ®-verzorging steeds aan naargelang de noden van uw huid : een echte verzorging op maat !

 

Environ® Discovery

De Environ Discovery of introductiebehandeling is de gelaatsverzorging ter kennismaking met Environ en kan dus slechts 1 maal ( de eerste keer ) worden genomen. Na een grondige huidanalyse wordt de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!

Environ® Intensive

De Environ Intensive gelaatsbehandeling verhoogt aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbare resultaten. Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Daarna geeft een opnamebevorderend masker die dankzij het gebruik van iontoforese diep in de huid wordt ingesluisd resultaten die voor zich spreken.

Environ® Collageen boost

De Environ Collageen Boost gelaatsbehandeling is dezelfde als de Environ Intensive maar naast het gebruik van iontoforese maken we hier ook gebruik van sonoforese waardoor de vitaminen en actieve ingrediënten tot 4400% beter door de huid worden opgenomen.

Voor wie alleen het beste wil !

Environ® Focus

Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme DF probe en pakt de belangrijkste huidproblemen rechtstreeks aan. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat.

Environ® Essential

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid. Met de unieke Ionzyme DF probe wordt tijd gespendeerd aan elke zone en aandacht gegeven aan elke huidconditie. Behandeling is zeer geschikt in kuurverband voor het meeste resultaat.

Environ® Skin Renewal

Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid.

De ware oppepper voor uw huid!

Environ® Lunchtime

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Deze behandeling is ideaal wanneer uw tijd beperkt is. Voor een zichtbaar resultaat op korte termijn adviseren we deze behandeling in kuur, in combinatie met de Environ Roll-Cit en de Environ producten voor thuisgebruik aan.

Maximum resultaat in een minimum van tijd!

Tarieven ENVIRON® - behandeling

Environ® Discovery € 69
Environ® Intensive € 85
Environ® Collageen boost € 120
Environ® Focus € 85
Environ® Essential € 69
Environ® Skin Renewal € 99
Environ® Hydratation Boost € 110
Environ® Lunchtime € 35-48

Afspraak maken ?

Boek online uw afspraak bij Parfumerie-Instituut Arlette