ENVIRON® - behandeling

De Environ® producten zijn ontwikkeld door Dr. Desmond Fernandes, een Zuid-Afrikaans plastisch en cosmetisch chirurg. De Cosmeceutica van Environ® zijn gemaakt op basis van vitamine A en anti-oxidanten in een hoge effectieve dosis.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat ze doeltreffend bijdragen tot het behoud van de gezondheid en de schoonheid van de huid. De Environ®-producten zijn bestemd voor alle leeftijden ,zowel voor kinderen ,vrouwen als mannen. Ze hebben een uitermate gunstig effect op huidproblemen, pigmentatiestoornissen, zonbeschadigde huid en littekens.

Wij passen de Environ®-verzorging steeds aan naargelang de noden van uw huid : een echte verzorging op maat !

 

Environ® Discovery

Je eerste Environ gelaatsbehandeling .

Het begrijpen van de behoeften van de huid is de eerste stap om een mooie huid te verwezenlijken .Tijdens deze gelaatsverzorging wordt na een uitgebreide huidanalyse  de huidconditie exact bepaald, persoonlijk advies gegeven en in overleg een behandelingsplan opgesteld.

 

Electro-Sonic ESSENTIAL BEHANDELINGEN

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen .Sonoforese op lage frequentie

en pulserende iontoforese gecombineerd met de  huidverzorgingsproducten van Environ , helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft .Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid ,voor het leven .

ESSENTIAL YOUTH RESET

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes ,schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

ESSENTIAL MOISTURE BOOST

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen , en maakt de diepere huidlagen voller . Hyaluronzuur is het ster ingredient dat zorgt voor gehydrateerde stralende huid .

 

ESSENTIAL COMFORT CALM

Ideaal voor de gevoelige , geirriteerde huid . Een krachtige combinatie van slimme ingredienten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

ESSENTIAL RADIANCE REVEAL

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingredienten ,waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet.

FOCUS -ON BEHANDELINGEN 30min

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire  dual electro-sonic DF-technologie van Environ , die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddelijk worden aangepakt . Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

FOCUS ON FROWN/  -FOCUS ON EYE / -FOCUS ON TEXTURE BEHANDELING.

ENVIRON COOL PEEL BEHANDELINGEN 45 tot 90 min

Deze unieke Cool Peel Technologie van Environ is een niet invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem, om de huid veilig en efficient te verfijnen ,vernieuwen en verhelderen . Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

-Youth Renew COOL PEEL :helpt het aanzien van vroegtijdidge veroudering ,fijne lijntjes,schade door de zon en een onegale huidtint te verminderen .

-Moisture Boost COOL PEEL :ontwikkeld om de droge vermoeide huid op een zachte manier glad te maken ,te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven . Deze peeling geeft geen schilfers en kan het hele jaar door worden gebruikt .

Deep Cleensing Cool PEEL : Deze unieke methode van intense reiniging van de huid bied een zachte exfoliatie van het huidoppervlak maar toch een doeltreffende verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes .

Blemish Control COOL PEEL  : Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen ,de porien vrij te maken en onzuiverheden op te lossen . Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

 

 

 

Tarieven ENVIRON® - behandeling

Environ® Discovery € 77
Environ® Radiance Reveal € 88-117
Environ® Moisture Boost € 88-117
Environ® Youth Reset € 95-125
Environ® Comfort Calm € 88-117
Environ® Lunchtime € 45-50

Afspraak maken ?

Boek online uw afspraak bij Parfumerie-Instituut Arlette